Een deepliner is een lijntje tussen de wimpers die het effect geeft van vollere wimpers. Het is een subtiel lijntje wat de ogen net wat meer uitdrukking geeft.

Wij kiezen er voor om alleen een deepliner te zetten en bijvoorbeeld geen brede eyeliner met wing. Permanente make- up is geen vervanger voor je make- up en wij vinden het mooi wanneer het effect natuurlijk blijft. De deepliner kan aan de boven en onderkant worden uitgevoerd.

De kleur van de eyeliner wordt aangepast aan de wensen. Zwart is de meest gekozen kleur maar er kan ook gekozen worden voor donkerbruin.

Direct na het zetten is de eyeliner wat strakker, harder en wat breder. De huid gaat genezen en daardoor gaat er een deel van het pigment verloren. Hierdoor wordt het resultaat zachter en natuurlijker. Na 6 weken wordt er een nabehandeling uitgevoerd om het resultaat te perfectioneren en de kleur eventueel weer wat donkerder te maken.

 

Waar moet ik rekening mee houden vóór een permanente eyeliner?

–          Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol, aspirine, bloedverdunners of voeding en supplementen zoals kurkuma.

–          Draag geen lenzen tijdens de behandeling

–          Draag geen mascara tijdens de behandeling

 

Waar moet ik rekening mee houden ná de behandeling?

–          Het is niet toegestaan om 7 dagen na de behandeling oog make-up te dragen

–          De huid kan wat rood en gezwollen zijn 1 tot 3 dagen na de behandeling

–          De ogen kunnen de dag van de behandeling wat gevoelig zijn

–          Houd de ogen 7 dagen na de behandeling droog

–          Er kunnen wat kleine korstjes/ velletjes ontstaan tot een week na de behandeling

–          Geen sauna of stoom tot 7 dagen na de behandeling

–          Geen zon of zonnebank 30 dagen na de behandeling

 

Hoe lang blijft een eyeliner mooi?

Dit is afhankelijk van het huidtype en de kleur. Een zwarte eyeliner kan 3 tot 5 jaar mooi blijven en een bruine eyeliner 1 tot 2 jaar. Doordat het pigment ín de huid zit en niet óp de huid ligt, geeft het een ander effect dan met make-up. Houdt er daarom rekening mee dat het nooit mogelijk is om een diep zwarte kleur te krijgen met permanente make-up. De kleur zal altijd wat afzwakken en kan een wat grijze/ blauwe ondertoon krijgen.

 

Wanneer het pigment vervaagt kan je een behandeling ondergaan om de kleur weer wat op te frissen. Wanneer je de permanente make-up niet bijwerkt zal het langzaam steeds lichter worden maar het pigment zal nooit helemaal uit de huid verdwijnen.

 

Behandeling Details Prijs
Permanente eyeliner 135 min. v.a. € 175,00