Plekjes zoals ouderdomsvlekken, ouderdomswratten en zonnevlekken kunnen heel makkelijk worden behandeld door middel van cryotherapie. Door middel van stikstof worden de plekjes heel specifiek aangestipt met stikstof. Hierdoor wordt de behandelde huid vernieuwd en komt er een nieuwe egale huid voor terug. Vaak is één behandeling voldoende maar in sommige gevallen is het nodig om een plekje twee keer te behandelen.

 

Het behandelde gebied ziet na de behandeling wat rood en kan een beetje opgezet zijn. Dit trekt de volgende dag weer weg. Het pigment van het plekje zal de dagen na de behandeling wat donkerder zijn en er zal een dun korstje op komen. Er mag eventueel make-up worden aangebracht om dit te camoufleren.

 

Na één tot twee weken is het korstje verdwenen en is er een vernieuwde huid zichtbaar. Deze is vaak wat rood/ roze van kleur en is gevoelig voor zonlicht. Deze nieuwe huid heeft vaak een aantal weken de tijd nodig om volledig tot kleur te komen. Blootstelling aan de zon is niet toegestaan in deze periode. Daarom voeren we deze behandeling niet uit in de zomer maanden.

Behandeling Details Prijs
Pigmentvlekken verwijderen 15-30 min. v.a. € 50,00