Powderbrows is de meest populaire techniek voor permanente make- up van de wenkbrauwen van dit moment. Het resultaat is een “poederachtig” effect en een zachte schaduw. De permanente make- up wordt geheel aangepast aan jouw wensen en aan de vorm van het gezicht en wenkbrauwen. Wij steven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Vooraf aan de behandeling worden de wensen besproken. Vervolgens worden de wenkbrauwen opgemeten en een voortekening gemaakt. Daarna wordt de kleur bepaald de behandeling uitgevoerd.

 

Powderbrows kunnen heel soft of heel strak worden gezet. Dit is afhankelijk van de wensen en zal vooraf worden besproken. De kleur kan ook variëren van heel licht naar donker.

 

Let op: permanente make-up geeft niet hetzelfde effect als gewone make-up. Permanente make- up zit ín de huid en niet óp de huid. Hierdoor wordt het resultaat altijd wat zachter en lichter. Ook wordt de kleur na een tijdje altijd wat koeler. Dit verschilt wel per huidtype.

 

Direct na de behandeling zal de kleur een stuk intenser zijn en het resultaat wat strakker. Na 4 weken is de uiteindelijke kleur zichtbaar. De kleur van het pigment vervaagt na de eerste behandeling ongeveer 40% tot 60%. Na 6 weken wordt er een nabehandeling uitgevoerd om de wenkbrauwen te perfectioneren en de kleur nog wat intenser te maken. Hierna vervaagt de kleur ongeveer nog 30%.

 

Na de behandeling ontstaan er wat korstjes op het behandelde gebied. Deze zijn vaak na 7 tot 10 dagen verdwenen. Hierna kan de kleur van het pigment heel licht zijn, schrik hier niet van, dit komt na 1 tot 2 weken weer terug.

 

Het resultaat van powderbrows gaat ongeveer 1,5 jaar mee. Dit is afhankelijk van je huidtype en de kleur van het gekozen pigment. Een lichte kleur zal wat eerder nodig zijn om bij te werken dan een wat donkerdere kleur.

 

Als je er voor kiest om de permanente make-up binnen 2 jaar bij te werken dan wordt er gekozen voor een touch-up. Dit is een behandeling om de kleur van het pigment weer op te frissen. Na 2 jaar wordt de prijs van een nieuwe behandeling gerekend.

Heb je oude permanente make- up die niet door ons is gezet, stuur dan eerst een foto via de mail zodat wij kunnen beoordelen of wij dit kunnen behandelen.

 

Waar moet ik rekening mee houden vóór de behandeling?

–          Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol, aspirine, bloedverdunners of voeding en supplementen die bloedverdunnend werken zoals kurkuma.

–          Onderga geen sterke peelings 2 weken vóór de behandeling

 

Waar moet ik rekening mee houden ná de behandeling?

–          Het behandelde gebied kan de dag van de behandeling wat gevoelig zijn

–          Houdt de wenkbrauwen 7 dagen na de behandeling droog

–          Na een aantal dagen ontstaan er wat korstjes, dit duurt ongeveer 7 tot 10 dagen. Laat deze genezen en krab er niet aan. Dit kan lijden tot pigment verlies of littekens.

–          Geen sauna of stoom tot 7 dagen na de behandeling

–          Geen zon of zonnebank 30 dagen na de behandeling (onderga je de behandeling in de zomer, bescherm je gezicht dan met een hoed/ pet. Zodra de korstjes verdwenen zijn mogen de wenkbrauwen eventueel worden ingesmeerd met een SPF)

 

Behandeling Details Prijs
Powderbrows 135 min. € 349,00