In onze salon richten wij ons op huidverbetering en gezondheid. We hebben de beste merken en behandelingen samengesteld om optimale resultaten te bereiken. Al onze producten en behandelingen zijn gekozen op basis van eigen ervaring.

We werken met de volgende merken: DMK, D-Skin, Image Skincare en enkele producten van Mesoestetic. Dit zijn paramedische merken met een hoog percentage an werekstoffen, waarmee we echt resultaat kunnen zien in huidverbetering. Daarnaast bieden wij ook nog de minerale make-up van jane iredale aan.

DMK

Het DMK concept bestat uit 4 onderdelen: 1. Verwijderen 2.Opbouwen 3. Beschermen 4. Behouden.

  1. Verwijderen – De dode huidcellen, die leiden tot het ontstaan van een droge huid, fijne lijntjes en verkleuringen ,worden verwijderd. Hierdoor komen de nieuwe huidcellen sneller naar boven.
  2. Opbouwen – De huid wordt weder opgebouwd door de interne processen te herstellen zodat de huid weer optimaal kan functioneren. Dit proces maakt het mogelijk dat de cellen langer in leven blijven en optimaal presteren voor een gezondere, jongere uitziende huid. De zuurmantel van de huid wordt herstelt doordat de opperhuid wordt binnengedrongen met de Enzymentherapie.
  3. Beschermen – De huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon en vrije radicalen, die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Hiervoor worden o.a. krachtige antioxidanten gebruikt.
  4. Behouden – Door het gebruik van de DMK thuisproducten worden de resultaten van de behandelingen verlengd en verbeterd.

De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een “quick fix”. De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd. DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende DMK Enzym Therapie, die gebruikt wordt als basis voor alle DMK behandelingen om de huid van zuurstof te voorzien, te versterken, te voeden en te verstevigen.

DMK is geschikt voor alle huidcondities maar werkt bijzonder goed bij reactieve huiden.

De behandelingen van DMK zorgen ervoor dat de bloedcirculatie, zuurstofvoorziening, de collageenproductie en het lymfedrainagesysteem worden gestimuleerd. Daarnaast voert het gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen af.

Om de beste resultaten te behalen zijn regelmaat en toewijding heel belangrijk! Tijdens de voorbereidende fase dien je wekelijks een afspraak in te plannen voor je behandeling, en je schema met de thuisproducten nauwkeurig opvolgen is een must.

Alleen op die manier werken wij samen naar de gewenste resultaten toe. Na één behandeling of/en week na week zien we de huidconditie progressief verbeteren. Maar geduld is een schone zaak: afhankelijk van de huidconditie wordt een mooi resultaat zichtbaar na zes tot twaalf weken.

D-Skin

D-SKIN is een huidverzorgingsmerk dat een reeks professionele producten op maat heeft gemaakt om iedereen te ondersteunen bij het krijgen van een gezonde, stralende huid. D-SKIN heeft een zichtbare oplossing voor elk huidprobleem. Je huid is je grootste orgaan en heeft speciale verzorging nodig. Met de producten van D-SKIN kunnen de meeste uiteenlopende huidproblemen waarmee we te maken hebben, met onze huidige levensstijl, tot 85% doelgericht verbeterd worden.

D-SKIN heeft een collectie paramedische professionele producten gemaakt voor thuisgebruik, want thuis wordt minstens 70% van het werk voor je huid gedaan. Het echte resultaat bij huidverzorging zit in het onderhoudswerk dat je zelf doet. Om het ultieme resultaat te creëren met D-SKIN’s producten zullen de home-treatments in combinatie met de andere paramedische producten gebruikt moeten worden.

Image Skincare

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Dit bereiken wij door de combinatie van hoogwaardige producten en behandelingen. Voor ieder huidtype en huidprobleem hebben wij een passende skincare routine om de huid in topconditie te houden en brengen.

Jane iredale

De make- up van jane iredale is een verlenging van je huidverzorging. Make- up breng je vaak ’s ochtends aan en haal je er ’s avonds laat pas weer af. Daarom wil je natuurlijk geen make-up die de huid afsluit, kan irriteren of slechte ingrediënten bevat.
De make- up van jane iredale geeft een mooi natuurlijk effect, tegelijkertijd dekkend maar je voelt niet dat je make- up op hebt. Dat is toch precies wat je wilt?
“My goal is to make products that look good, feel good and are good for the skin.”— Jane