Zelf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe dingen om onze gezondheid te ondersteunen en gezonde vervangers te zoeken voor toxische producten. We vinden het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ondervinden wat de resultaten zijn. We zijn dol op natuurlijke producten, methodes en behandelingen die wat kunnen toevoegen aan gezondheid en leefstijl.

Zo begon ook de interesse in de etherische oliën. Na veel positieve reacties te hebben gehoord van mensen die hier mee aan de slag zijn gegaan, waren we zelf ook heel nieuwsgierig naar de effecten van deze krachtige oliën. Maar stiekem ook een beetje sceptisch want we wilden er ook niet te veel van verwachten.

Etherische oliën staan vooral bekend om hun lekkere geuren maar het is zóveel meer dan dat. Iedere olie heeft zijn eigen werking en kan therapeutisch worden ingezet als ondersteuning bij verschillende klachten. Dit hebben wij ook ervaren toen wij onze starterkit hebben aangeschaft.

Ondertussen zijn de oliën niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken deze als supplementen, ons natuurlijk ”EHBO kitje”, in het huishouden, als geur in huis, natuurlijke parfum en nog veel meer. Wij wilden dat we hier veel eerder mee begonnen waren en naar onze mening kan echt iedereen baat hebben bij het gebruik van etherische oliën.

Wat wij merken bij het gebruik van de olien:

  • Beter slapen
  • Meer rust in ons hoofd
  • Meer energie
  • Ondersteuning bij de spijsvertering
  • Beter humeur
  • Ondersteuning bij hormonale klachten
  • Ondersteuning bij lichamelijke klachten

Wij zijn begonnen met een starterkit, deze is perfect om kennis te maken met de oliën en heel breed inzetbaar. Maar ondertussen is onze olie collectie aardig uitgebreid en proberen we steeds nieuwe producten uit. Keer op keer zijn we weer verbaast door de positieve werking van de oliën en raken we steeds meer enthousiast over de effecten. Wij houden er van om mensen te helpen naar een gezonde huid en leefstijl en de werking van de etherische oliën sluit hier heel mooi bij aan.