Één van de grootste redenen dat wij gekozen hebben voor Young Living is door de garantie van zuiverheid en kwaliteit van de oliën. Puurheid en kwaliteit is namelijk niet bij alle merken aan de orde, omdat het vaak wordt aangevuld met parfum of synthetische stoffen.

Bij Young Living werken ze met hun eigen Seed to Seal® kwaliteitsstandaard. Het Seed to Seal® proces houdt in dat van het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje, Young Living álles zelf in de hand heeft. Ze hebben eigen boerderijen over heel de wereld, en werken ook samen met andere boerderijen waar het Seed to Seal® proces streng gecontroleerd wordt. Zo weten ze dat alle stappen van het proces onbewerkt en puur zijn, en dat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt bij het verbouwen van de planten en gewassen. Daardoor kunnen zij kwaliteit en zuiverheid garanderen. Seed to Seal® is dus hun eigen kwaliteitsstandaard.

Dit betekend bijvoorbeeld ook dat wanneer er een oogst is mislukt, of als er een product niet op voorraad is, er ook geen nieuwe voorraad komt totdat er een nieuwe oogst is. Ze kopen dus geen zaadjes en planten in bij andere bedrijven, omdat ze anders niet de kwaliteit en zuiverheid in eigen handen hebben. Mooi hé?

seed to seal

Naast dat het Seed to Seal® keurmerk een grote reden was om met Young Living samen te werken, was ook het brede assortiment een mooie aanvulling:

  • Etherische oliën
  • Hoge kwaliteit diffusers
  • Kinder oliën
  • Oliën voor huisdieren
  • Thieves schoonmaaklijn
  • Beauty en make-up
  • Suppletie
  • Ningxia

Ook van de Thieves schoonmaak lijn zijn wij fan, deze is samengesteld met plantaardige ingrediënten en ingrediënten met natuurlijke oorsprong. Na het verdiepen in schoonmaak middelen zijn wij er achter gekomen dat in de ‘reguliere’ schoonmaakmiddelen ook behoorlijk wat gifstoffen zitten. En aangezien we dit allemaal dagelijks wel gebruiken, hebben wij dit vervangen voor een gezonde variant! De Thieves lijn bestaat uit plantaardige ingrediënten en bevat o.a. de Thieves olie. Deze olie heeft een 99,7% kill waardering en is dus verwerkt in de schoonmaak lijn. Geen last meer van uitgedroogde handen of geïrriteerde luchtwegen tijdens het schoonmaken! Ook van de Thieves lijn is er een Premium Starterkit, zodat je uitgebreid kennis kunt maken met de producten uit deze lijn.