Wil jij graag een passief inkomen opbouwen? Voor jezelf beginnen? Of werk je al voor jezelf, bijvoorbeeld in de gezondheidsbranche zoals een schoonheidssalon, kapsalon, fysio, als orthomoleculair therapeut of noem maar op? Je netwerk vergroten? Heb je positieve ervaringen met de oliën en wil jij graag dat anderen dit ook kunnen ervaren?

Dit laatste is waarom wij samen zijn gaan werken met Young Living. Wij hebben zelf de voordelen van o.a. de oliën ervaren en wilde hier (in onze salon) meer mee doen, zodat we anderen ook de voordelen van de krachtige werking kunnen laten ervaren. Omdat wij zelf zo enthousiast zijn over de producten, ‘verkoopt’ dit zich vanzelf. Zo werkt het natuurlijk eigenlijk bij ieder product.

Young Living biedt ook een mooie kans om een extra inkomen op te bouwen, zonder dat je hier veel voor moet investeren! Ze werken met het verdienmodel ‘netwerkmarketing’. Hierbij maak je dus gebruik van je netwerk, bij ons zijn dit bijvoorbeed onze klanten in de salon en onze volgers op social media, maar ook vrienden en familie vallen onder je netwerk.

Omdat wij zo enthousiast zijn over de oliën en je er op heel veel vlakken mee kan werken, willen we graag een team bouwen van specialisten (dit kan iedereen worden) om mee samen te werken. De business mogelijkheden zijn oneindig en instappen kan al heel makkelijk met het aanschaffen van een starterkit.

Wil je hier meer over weten of wil je kijken of deze business bij jou past? Neem dan contact met ons op via: info@noveltyzeeland.nl of via het contact formulier op de site.